Category: Erbjudanden

Black Friday

Eftersom jag kör mitt räkenskapsår från 1/5 till 30/4, och det alltså är precis i slutet av året nu, så tänkte jag att jag kör lite Black Friday för att snygga till resultatet.

Ett super-erbjudande, men jag kan bara ge det till fyra nya kunder, så först till kvarn gäller.

Erbjudandet gäller halva priset på hemsidan (ordinarie pris 3000kr) och halva priset på första årets supportavtal (ordinarie pris 3000kr). I supportavtalet ingår som vanligt webbhotell, ett domännamn, uppdateringar av WordPress inkl plugins, extra backuper och support.

Mer om villkoren kan du läsa på: Hemsida för bara 3000kr, vad är haken?

Erbjudandet gäller som sagt de fyra första, dock längst till den 28/4-17.

Hör av dig, helst via mail: stefan@crswebb.se men även telefon går bra: 070-520 5447

För bara 3000kr gör jag alltså en hemsida, och du tänker att det är för bra för att vara sant. Men det är faktiskt inte bara sant, det är till och med (nästan iallafall) lönsamt. Jag ska förklara.

  • Målgruppen är små och medelstora företag med behov av att synas på internet. Moms tillkommer naturligtvis.
  • Jag har jobbat länge med det här, och är väldigt effektiv. Det behövs inte så många timmars jobb för att få till en riktigt bra hemsida, och med WordPress i grunden får man hela administrationsdelen på köpet.
  • Jag bygger på WordPress, det har massor av fördelar. De flesta klarar sig alldeles utmärkt på vad det erbjuder out of the box, och en del saker är krångliga att få till. Du får helt enkelt inget av det krångliga, inte för det här priset iallafall.
  • Jag designar snyggt och unikt, och jag använder Bootstrap från Twitter i grunden. Det är ett ramverk som gör det enkelt att göra snygg design och mobilanpassa. För de allra flesta duger det alldeles utmärkt, är det något väldigt speciellt och unikt du söker är detta kanske inte erbjudandet för dig.
  • Du sköter innehållet själv. Antingen lägger du in det själv, vilket är väldigt enkelt. Eller så levererar du det till mig i ett format som jag kan hantera, så lägger jag in det. Jag kommer inte skriva några texter eller ta några bilder, det kostar isåfall extra.
  • Jag fakturerar för hemsidan när jag är klar med min del, jag väntar inte tills du har kompletterat med innehåll.
  • Du förbinder dig att köpa mitt serviceavtal, där jag ser till att WordPress och de plugin som används är uppdaterade. Jag ser också till att det tas extra backuper, och hjälper dig om du får problem. Du kan också välja mig som leverantör av webbhotell och domännamn, då ingår detta.
  • Jag fakturerar för serviceavtalet när vi börjar, det kostar 3000kr per år. Fakturan är på 30 dagar, och för år två fakturerar jag så förfallodagen blir när den nya perioden börjar. Det finns ingen bindningstid, däremot 35 dagar uppsägningstid. Vill du avsluta tjänsten säger du upp minst 35 dagar innan den nya perioden börjar, annars förlängs den ett år till, och jag skickar fakturan. Vill du flytta till ett annat webbhotell under avtalsperioden går det såklart bra, och jag hjälper till med det. Du får dock inte tillbaka några pengar för att du väljer att inte utnyttja tjänsten du betalt för.

Så, där förklarar jag ganska bra hur jag inte bara kan leverera en hemsida för ynka 3000kr, utan också hur det kan bli (nåja) lönsamt. Tveka inte att höra av dig, helst på mail, stefan@crswebb.se

Passa på att utnyttja mig

Det har varit ett tufft halvår, kantat av onödiga motgångar (förklarar mer nedan) och därför har jag hamnat i en ekonomisk sits där jag behöver dra in pengar. Det ger dig ett utmärkt tillfälle att utnyttja mig.

Jag erbjuder 12 nya kunder en snygg och lättadministrerad hemsida till dig eller ditt företag, med information om företaget, bildgalleri, blogg/nyheter och kontaktformulär (värde 10-15000kr). Du får hemsidan helt gratis, däremot betalar du för drift och underhåll, 3000kr om året exkl moms, där webbhotell och domännamn ingår.

Villkoret för detta är att jag fakturerar dig direkt. För att göra det hela ännu mer intressant bjuder jag den första kunden på 12 månader drift och underhåll, vilket betyder 3000kr för två år. Den andra kunden bjuder jag på 11 månader, tredje på 10 månader osv. Verkar det för bra för att vara sant? Här är anledningen.

Det började med att en konkurrent (jag kallar de flesta för branschkollegor, men inte när man beter sig såhär) ringde runt till flera av mina kunder och påstod att jag hade gått i konkurs och erbjöd sig ta över. Baserat på den informationen valde några av mina kunder att lämna mig. Sedan alldeles nyligen bestämde sig ett webbhotell jag var återförsäljare åt att säga upp mitt återförsäljaravtal genom att kontakta kunderna och berätta att de tar över driften. På det viset förlorade jag ytterligare ett gäng kunder.

Utgifterna hopar sig och intäkterna uteblir, så nu står jag här med mössan i hand och ber dig, utnyttja mig.

Några exempel på vad man kan få:

Hör av dig på stefan@crswebb.se, det är först till kvarn som gäller.

Visitkorterbjudande!

Behöver du nya visitkort till ditt företag? Passa på att beställa nu då vi erbjuder alla kunder en gratis visitkortdesign! Få ett snyggt, unikt och personligt visitkort som speglar ditt företag på ett professionellt sätt!

Eller behöver ditt företag ny design på etiketter, stämpelkort eller liknande? Det kan vi också ordna!

Värdet på erbjudandet är 800 kr och gäller t.o.m. 30 april 2014.

OBS! Erbjudandet gäller endast vid beställning hos CRS webbproduktion och avser framtagning av endast ett designförslag samt en korrekturvända. Tryck- och fraktkostnad tillkommer vid beställning.

Gör din beställning genom att skicka ett mail till anna@crswebb.se eller ring 072-716 14 24.

Erbjudande, kör gokart

I samarbete med Hedemora Gokart erbjuder vi nu 6st presentkort på gokart & relax (värde 2820kr) när du låter oss göra din nya hemsida. Vi gör en snygg hemsida till ditt företag, en hemsida som är lätt att uppdatera, som ser bra ut i mobila enheter och som sökmotorer har lätt att indexera, och du får köra gokart och bada bubbelpool, låter det inte bra?

Villkor

För att få presentkorten måste du uppfylla följande tre villkor:

1. Du måste beställa hemsidan senast 30/11-2013
2. Priset för hemsidan måste vara minst 10.000kr (exkl. moms)
3. Du måste betala fakturan i tid

Uppfyller du dessa tre enkla villkor får du sex stycken presentkort, till ett sammanlagt värde av 2820kr.

För dig som inte behöver en hemsida

Tipsa någon som behöver en hemsida om detta erbjudande. Om ovanstående villkor uppfylls, och beställaren berättar att tipset kom från dig får du också två presentkort enligt ovanstående. Alternativt tipsar du oss direkt, så hör vi av oss till den som behöver hemsidan. Resulterar det i en affär enligt villkoren ovan får du också två presentkort (värde 940kr).

Vad får man för presentkorten?

Presentkorten omfattar gokart-körning med 2 varvs träning, 12 varvs tidskörning (bästa varvtiden startar först i finalen), final 12 varv samt medaljer till de 3 bästa.

Efter tävlingen får ni tillgång till anläggningens relaxavdelning, med bastu och bubbelpool. Värdet är 470kr per presentkort.