Dags för ett omtag

Livet går upp och ner, det gör företaget också. Sedan ett par år tillbaka är företaget inte min huvudsysselsättning, jag är ensam ägare och har inte längre några anställda. Jag har mest fokuserat på att sköta om mina befintliga kunder, och tyvärr har jag tappat en del av dem.

Två riktigt tråkiga incidenter har inträffat, först när en annan byrå här i stan ringde runt till mina kunder och sa att jag hade gått i konkurs, och erbjöd sig att erbjuda tjänster i mitt ställe. Riktigt dålig stil måste jag säga. Sen när en av mina webbhotellsleverantörer bestämde sig för att vara riktigt oseriösa och dels sa upp mitt återförsäljaravtal (ja jag var lite sen med betalningen), och dessutom tog över alla kunder jag hade hos dem. Det blev rätt smärtsamt.

Nåja, jag har iallafall kommit till ett läge i mitt liv där jag känner att jag vill göra fler hemsidor, så därför söker jag nya kunder. Jag har tänkt en del och valt att fokusera på en smalare målgrupp, eftersom jag gör detta på sidan om mitt vanliga arbete riktar jag mig till små och medelstora företag som vill ha en bra, snygg och unik hemsida utan en massa extra lull-lull. Därför blir det också väldigt billigt, så billigt att du knappt tror att det är sant.

Jag skriver mer om det i ett annat inlägg.

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar