Hemsida för bara 3000kr, vad är haken?

För bara 3000kr gör jag alltså en hemsida, och du tänker att det är för bra för att vara sant. Men det är faktiskt inte bara sant, det är till och med (nästan iallafall) lönsamt. Jag ska förklara.

  • Målgruppen är små och medelstora företag med behov av att synas på internet. Moms tillkommer naturligtvis.
  • Jag har jobbat länge med det här, och är väldigt effektiv. Det behövs inte så många timmars jobb för att få till en riktigt bra hemsida, och med WordPress i grunden får man hela administrationsdelen på köpet.
  • Jag bygger på WordPress, det har massor av fördelar. De flesta klarar sig alldeles utmärkt på vad det erbjuder out of the box, och en del saker är krångliga att få till. Du får helt enkelt inget av det krångliga, inte för det här priset iallafall.
  • Jag designar snyggt och unikt, och jag använder Bootstrap från Twitter i grunden. Det är ett ramverk som gör det enkelt att göra snygg design och mobilanpassa. För de allra flesta duger det alldeles utmärkt, är det något väldigt speciellt och unikt du söker är detta kanske inte erbjudandet för dig.
  • Du sköter innehållet själv. Antingen lägger du in det själv, vilket är väldigt enkelt. Eller så levererar du det till mig i ett format som jag kan hantera, så lägger jag in det. Jag kommer inte skriva några texter eller ta några bilder, det kostar isåfall extra.
  • Jag fakturerar för hemsidan när jag är klar med min del, jag väntar inte tills du har kompletterat med innehåll.
  • Du förbinder dig att köpa mitt serviceavtal, där jag ser till att WordPress och de plugin som används är uppdaterade. Jag ser också till att det tas extra backuper, och hjälper dig om du får problem. Du kan också välja mig som leverantör av webbhotell och domännamn, då ingår detta.
  • Jag fakturerar för serviceavtalet när vi börjar, det kostar 3000kr per år. Fakturan är på 30 dagar, och för år två fakturerar jag så förfallodagen blir när den nya perioden börjar. Det finns ingen bindningstid, däremot 35 dagar uppsägningstid. Vill du avsluta tjänsten säger du upp minst 35 dagar innan den nya perioden börjar, annars förlängs den ett år till, och jag skickar fakturan. Vill du flytta till ett annat webbhotell under avtalsperioden går det såklart bra, och jag hjälper till med det. Du får dock inte tillbaka några pengar för att du väljer att inte utnyttja tjänsten du betalt för.

Så, där förklarar jag ganska bra hur jag inte bara kan leverera en hemsida för ynka 3000kr, utan också hur det kan bli (nåja) lönsamt. Tveka inte att höra av dig, helst på mail, stefan@crswebb.se

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar