Förstärkning

Från och med idag, måndag, har vi fått förstärkning här på kontoret. Det är Petter Hedman som främst kommer att jobba med ett separat projekt.

Vi tror att Petter både kan göra underverk med det projektet han ska driva, samt hjälpa oss med lite av varje.

Jag tänkte att Petter ska få presentera sig själv här på hemsidan, och jag berättar lite mer om vad vi har gjort.

Förra veckan tog vi beslut om att starta aktiebolag, så från och med idag bedrivs verksamheten i ett aktiebolag som jag och Christer äger halva var. Verksamheten kommer även fortsättningsvis bestå huvudsakligen i att skapa och underhålla webbsidor till företag. Vi fortsätter öka vår kundkrets stadigt, och som det ser ut hittills kommer vi att hålla årsbudgeten.

Till projektet Petter kommer att driva har det startats ett dotterbolag. Projektet går ut på att sätta upp och driva ett antal informationsportaler, där varje kommun får en egen portal. På dessa portaler samlar vi information som vi tror kan vara intressant för både de som bor i kommunen och de som besöker den. Affärsmodellen bygger på att vi bygger portaler som både drar mycket trafik och rankar bra i sökmotorerna, och därför vara intressant för företag att finnas med. Företag kommer både att kunna finnas med i ett företagsregister och få en egen mini-sajt på portalen.

Alla detaljer är inte specificerade, utan formen kommer ge sig under resans gång. Vi är alla tre helt övertygade om att det kommer att bli både bra och lönsamt för samtliga inblandade.

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar