Inget att visa upp, mycket på gång

Jag önskar jag hade några nya sajter att visa upp, det var nämligen länge sedan nu. Det har jag tyvärr inte, det är väldigt lugnt på den fronten faktiskt. Det beror dels på att jag har fyra sajter under utveckling, projekt där kunder tar lite tid på sig att leverera sin del och jag vill undvika att det plötsligt är alldeles för mycket att göra, dels på att den datorn jag köpte i januari har krånglat precis hela tiden. Jag får jobba på min gamla, långsamma dator istället, vilket helt ärligt inte alls är lika roligt.

Däremot har jag flera krokar ute, på några riktigt spännande projekt. Jag kan tyvärr inte säga för mycket, eftersom det är under upphandling, men jag kan säga så mycket som att jag verkligen hoppas på att få dessa uppdrag, och ser verkligen fram mot att jobba med dessa kunder.

Jag är ju lite restriktiv i vad jag söker för uppdrag nu för tiden, det är viktigare för mig att jag gör saker jag brinner för, det kommer bli så mycket bättre både för mig och kunden. Det kommer bli en spännande höst.

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar