Jättebilligt, eller?

Jag upplever en viss tveksamhet från potentiella kunder, när det kommer till prisbilden. Kan det verkligen bli bra när det kostar så lite?

Svaret är solklart, JA! Och det är helt utan att jag ger bort min tid.

För även om du har förväntat dig ett pris på kanske 40 000 kronor (ganska vanligt), och mitt pris på 9900 kronor är väldigt mycket lägre, så får du faktiskt nästan lika mycket för pengarna, och jag tänkte förklara lite vad det är du inte betalar för hos mig.

  • Jag har inget kontor, jag sitter hemma och jobbar. Alltså behöver jag inte lägga på något för att täcka upp lokalhyran.
  • Jag har ingen telefon, jag använder min privata mobil för de ytterst få samtal som krävs. Alltså behöver jag inte lägga på något för mobilabbonemang eller nya telefoner.
  • Jag har inget säljteam, det är bara jag. Jag har heller inga projektledare eller någon marknadsföringsavdelning. Det enda jag har är en redovisningsfirma. Det kostar förvisso en liten slant, men det är ganska lite.
  • Jag kommer inte bjuda dig på lunch. Andra byråer har representationskonton, det har inte jag. Du bjuder på lunchen när vi träffas.
  • Jag har ett annat jobb som försörjer mig, så du betalar heller inte för dödtid.

För att uttrycka det väldigt kortfattat, jag håller nere overhead-kostnaderna.

Sedan är jag väldigt snabb, så jag får faktiskt helt okej betalt per timme också. Jag läste nyligen ett blogginlägg från en branschkollega som förklarade att det tog 30-300 timmar att göra en hemsida. Jag brukar säga 10-100, men jag väljer ut kunder som ligger väldigt nära 10 timmar. Det är den typen av kunder där jag är som mest effektiv. Faktum är att det går att pressa tiden ytterligare, men ska det bollas lite förslag och finjusteras så behövs det nästan alltid minst 10 timmar.

Anledningen att jag gör på så kort tid är att jag har gjort det mesta förut. När du vill ha en blogg eller ett nyhetsflöde så har jag redan gjort det. När du vill ha en produktsida, eller referenser så har jag redan gjort det. När du vill att dina instagram-bilder ska publiceras automatiskt i ett bildgalleri så har jag redan gjort det. Vad som behöver göras är att anpassa det för att det ska bli som du vill.

Dessutom jobbar jag helt och hållet med ett webbhotell där jag är återförsäljare, där jag vet hur systemet fungerar, där jag vet hur jag ska göra för att få upp ditt WordPress-tema. Just det, jag jobbar nästan uteslutande med WordPress, där man får en hel del färdigt från början.

Det finns också saker jag inte gör. Jag gör inte e-handel, det nya datalagringsdirektivet gör att jag helt enkelt inte vågar. Jag gör heller inte vilka specialanpassningar som helst, utan vi ser tillsammans till att du får en riktigt bra hemsida med allt du behöver men inget onödigt.

Om du funderar på om jag kan erbjuda något som passar dig, tveka inte att höra av dig!

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar