Sportnyheter

Ny sajt lanserad i egen regi. Det är ett litet experiment jag håller på med för att utreda hur jag kan bygga webbsidor som ger hög avkastning per investerad tid. Tanken är alltså att så lite jobb som möjligt ska ge så mycket pengar som möjligt. Det låter ju helt logiskt, eller hur? Det är därför jag gör den här utredningen.

Jag kommer att publicera resultatet här senare, fast naturligtvis inte med exakta siffror, då avtal med Google förbjuder det.

Sajten visar de senaste sportnyheterna och uppdateras automatiskt med innehåll från externa källor. Du kan också följa sportnyheterna på twitter.

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

2 Kommentarer

  1. webbdesign robin den 2010-09-14 kl 13:11

    Intressant idé. Se bara till att kvalitéten inte blir lidande under honnörsordet snabbhet. Det har jag sett allt för många gånger.

  2. Wedholm den 2010-10-04 kl 12:40

    Intressant test. När jag släpper nya resesajter nu för tiden har jag en mall jag går efter. Jag kör en och samma HTML/CSS och fyller den sedan med individuellt anpassad information för de olika sajterna. Det sparar väldigt mycket tid och utan det hade jag aldrig hunnit få ut alla sajterna, och i slutändan inte fått igång intäkterna lika sanbbt. Blir jag lite extra fäst vid en sajt kan jag ge den en helt egen design.

Lämna en kommentar