Hur kan det vara så billigt?

Det är klart man börjar fundera, hur är det egentligen ställt när man säljer en hemsida för så lite som 3000 kr. Är det inte meningen att jag ska tjäna några pengar alls?

Jo visst är det meningen att jag ska tjäna pengar, och det gör jag. Inte så mycket förstås, men det är heller inte min avsikt. Jag vill att mina kunder ska få en riktigt bra hemsida till ett riktigt bra pris, och det är precis det jag erbjuder.

Jag har på ett eller annat vis sålt webblösningar i 20 år, och på den tiden har jag samlat på mig massor av erfarenhet. Den erfarenheten gör att jag väldigt snabbt kan bygga en hemsida med en design framtagen just för dig eller ditt företag.

Med WordPress i botten bygger man snabbt en unik design på världens mest använda CMS (Content Management System) där du enkelt kan sköta innehållet själv. Ramverket Bootstrap från Twitter gör det busenkelt att ta fram en snygg och unik design. Att få det att fungera tillsammans med WordPress kan ge en del huvudvärk, men eftersom jag gjort det flera gånger vet jag precis vad som behöver göras för att få det att fungera.

Din nya hemsida publiceras på ett webbhotell där jag är återförsäljare. Det betyder att jag har kontroll över inställningarna, jag har tillgång till kontrollpanelen och jag är bekväm i deras miljöer.

När jag tog fram företagets egen hemsida, helt enligt dessa principer, tog det mig inte ens fyra timmar från att jag började skissa på en idé till att hemsidan var lanserad. Då inser du ju att det faktiskt går ihop, det blir hela 750 kr i timmen vilket inte är illa. Nu är det såklart lite speciellt när jag är kunden, men det är ändå detta som är idén.

Men hur kommer det sig att andra byråer tar tiotusentals kronor för en hemsida, är de ockrare?

Nej verkligen inte, eller en del är kanske det. Mina vänner på Panang till exempel (mycket bra byrå, kan verkligen rekommendera) tar betydligt mer betalt. Där får du dock inte bara en (förvisso erfaren och duktig) kille som slänger ihop en fantastisk hemsida åt dig, du får en projektledare, en grafiker, en copywriter och allt vad det är. Självklart levererar de utifrån det, kolla deras referenser, de gör fantastiska hemsidor.

När du köper din hemsida av mig får du själv ordna texter, bilder, ljud och film du vill ha med på hemsidan. I stor utsträckning får du också lägga in innehållet på hemsidan själv.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig, helst via e-post men telefon går också bra. Finns också på Facebook, Twitter och Instagram. Alla kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Vi hörs!

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar