Frågor

Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi får.

 • Varför ska jag välja CRS Webbproduktion?
  För att vi vet att en hemsida inte är något man bara gör, och sedan glömmer. En bra hemsida är levande, vilket kräver frekventa uppdateringar. Vi tar ett helhetsansvar för din marknadsföring, vilket inte är begränsat till din hemsida. Förutom att sköta uppdateringar av din hemsida kan vi hjälpa dig med din närvaro i sociala medier, nyhetsbrev, pressreleaser och annonsering, både på internet och i ”traditionell” media. Då vi är ett litet företag är Du extra är viktig för oss. Vi är också övertygade om att nöjda kunder är den bästa marknadsföringen.
 • Jag hittar inte hur lång bindningstiden är, hur lång är den?
  Vi har ingen bindningstid! Vår filosofi är att en nöjd kund är en betalande kund, och tror därför att du stannar så länge du är nöjd. Vi behöver ingen bindningstid för att tvinga dig till det, vi ser helt enkelt till att du är nöjd istället.
 • Många andra webbyråer har ingen månadsavgift, varför har ni det?
  De flesta webbyråer tar inte ett helhetsansvar för sina kunders hemsidor, utan producerar en hemsida som de sedan lämnar över till kunden. Eftersom vi fortsätter ta ansvar för hemsidan så länge du är kund hos oss, så måste vi också ta betalt för det. Dessutom ingår webbhotell och domännamn i den avgiften. Det är naturligtvis helt frivilligt med denna typ av serviceavtal, men det är något vi rekommenderar alla våra kunder.
 • Vi är en ideell förening, eller en välgörenhetsorganisation, kan ni sponsra oss med en hemsida?
  Det är absolut möjligt! Vi har som princip att inte ge bort våra tjänster, men ni kan säkert erbjuda något annat än pengar som betalning? Hör av er så ska vi nog kunna hitta på något. Läs mer om våra sponsringsengagemang här.
 • Vad står egentligen CRS för?
  CRS Webbproduktion grundades av Carl Ragnar Stefan Bergfeldt, CRS är således de förta bokstäverna i mina förnamn. Mitt tilltalsnamn är Stefan.

Lämna en kommentar