Erbjudande, kör gokart

I samarbete med Hedemora Gokart erbjuder vi nu 6st presentkort på gokart & relax (värde 2820kr) när du låter oss göra din nya hemsida. Vi gör en snygg hemsida till ditt företag, en hemsida som är lätt att uppdatera, som ser bra ut i mobila enheter och som sökmotorer har lätt att indexera, och du får köra gokart och bada bubbelpool, låter det inte bra?

Villkor

För att få presentkorten måste du uppfylla följande tre villkor:

1. Du måste beställa hemsidan senast 30/11-2013
2. Priset för hemsidan måste vara minst 10.000kr (exkl. moms)
3. Du måste betala fakturan i tid

Uppfyller du dessa tre enkla villkor får du sex stycken presentkort, till ett sammanlagt värde av 2820kr.

För dig som inte behöver en hemsida

Tipsa någon som behöver en hemsida om detta erbjudande. Om ovanstående villkor uppfylls, och beställaren berättar att tipset kom från dig får du också två presentkort enligt ovanstående. Alternativt tipsar du oss direkt, så hör vi av oss till den som behöver hemsidan. Resulterar det i en affär enligt villkoren ovan får du också två presentkort (värde 940kr).

Vad får man för presentkorten?

Presentkorten omfattar gokart-körning med 2 varvs träning, 12 varvs tidskörning (bästa varvtiden startar först i finalen), final 12 varv samt medaljer till de 3 bästa.

Efter tävlingen får ni tillgång till anläggningens relaxavdelning, med bastu och bubbelpool. Värdet är 470kr per presentkort.

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar