Varför WordPress?

Vi producerar en överväldigande majoritet av våra kunders sajter på plattformen WordPress, och nedan tänkte jag förklara några av anledningarna till att vi har valt att göra det.

Först och främst handlar det om att erbjuda mycket för pengarna till våra kunder. Med WordPress får vi ett CMS (Content Management System), dvs ett innehållshanteringssystem, i grunden och vi kan istället lägga resurserna på att anpassa sajten efter kundens behov, ser riktigt bra ut oavsett om besökaren surfar med en dator, läsplatta eller mobiltelefon och dessutom är anpassat för att sökmotoroptimering.

Tyvärr är det inte alls ovanligt att kunder som kommer till oss har erfarenheter där innehållet på hemsidan bara kan uppdateras av en webbutvecklare, med goda kunskaper i html. Plötsligt tröttnar den där webbutvecklaren på att underhålla systemet, och då är man fast.

Med WordPress kan kunden (eller för all del vi) logga in i ett webbaserat gränssnitt och redigera innehållet på hemsidan. Vi sköter med fördel uppdateringarna på hemsidan, eftersom du antagligen har en verksamhet att sköta. Med WordPress är det väldigt enkelt vilket innebär dels att det blir kostnadseffektivt att låta oss göra det, dels att du skulle kunna göra det själv om du har mer bråttom än vi klarar av att leverera för tillfället.

WordPress är ett väldigt populärt verktyg, faktum är att ca 25% av alla sajter på internet drivs med WordPress. Det gör att vi är långt från de enda utvecklarna med kompetens för att utveckla och underhålla sajter byggda på WordPress. Självklart finns det varierande kvalitet på kompetensen, men om du av någon anledning skulle vara missnöjd med oss (någon gång lär väl det hända antar jag) finns det ingen anledning att du ska känna dig inlåst.

Vi ser det som en garanti både för dig och oss att vi alltid gör vårt bästa för att du som kund ska vara nöjd, och se till att du får valuta för pengarna.

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar