Passa på att utnyttja mig

Det har varit ett tufft halvår, kantat av onödiga motgångar (förklarar mer nedan) och därför har jag hamnat i en ekonomisk sits där jag behöver dra in pengar. Det ger dig ett utmärkt tillfälle att utnyttja mig.

Jag erbjuder 12 nya kunder en snygg och lättadministrerad hemsida till dig eller ditt företag, med information om företaget, bildgalleri, blogg/nyheter och kontaktformulär (värde 10-15000kr). Du får hemsidan helt gratis, däremot betalar du för drift och underhåll, 3000kr om året exkl moms, där webbhotell och domännamn ingår.

Villkoret för detta är att jag fakturerar dig direkt. För att göra det hela ännu mer intressant bjuder jag den första kunden på 12 månader drift och underhåll, vilket betyder 3000kr för två år. Den andra kunden bjuder jag på 11 månader, tredje på 10 månader osv. Verkar det för bra för att vara sant? Här är anledningen.

Det började med att en konkurrent (jag kallar de flesta för branschkollegor, men inte när man beter sig såhär) ringde runt till flera av mina kunder och påstod att jag hade gått i konkurs och erbjöd sig ta över. Baserat på den informationen valde några av mina kunder att lämna mig. Sedan alldeles nyligen bestämde sig ett webbhotell jag var återförsäljare åt att säga upp mitt återförsäljaravtal genom att kontakta kunderna och berätta att de tar över driften. På det viset förlorade jag ytterligare ett gäng kunder.

Utgifterna hopar sig och intäkterna uteblir, så nu står jag här med mössan i hand och ber dig, utnyttja mig.

Några exempel på vad man kan få:

Hör av dig på stefan@crswebb.se, det är först till kvarn som gäller.

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar