Alla företagare behöver en hemsida

Är du företagare?

I så fall behöver du finnas på Internet. Punkt slut. Det finns inget alternativ längre. Många företagare har idag förstått och upplevt fördelen med att ha en fungerande webbsida, där kunder kan hitta produkter, tjänster och annan värdefull information om dig och ditt företag. De som utnyttjar nätet har en stor fördel mot konkurrenter, som inte har försått fördelen med Internet än.

Mer om varför du skall synas på webben hittar du i denna post.

Varför alla företagare verkligen behöver en närvaro på Internet idag är enkelt att förstå tycker vi. Det kan egentligen plockas ner till en mening. Nämligen: Alla använder datorn och mobilen idag för att hitta information om företag, produkter och tjänster.

Är du inte med på webben, så finns du inte.

Det är därför som du behöver ha en hemsida. Inte vilken hemsida som helst, utan en sida som syns och som konverterar besökare till kunder. Det spelar ingen roll om du är ett stort företag, som alla redan känner till i din region och bransch eller om du är ett litet företag, som ingen idag hittar till. Du behöver ha en hemsida!

Din webbsida skall vara såpass informativ och hjälpsam för din besökare att de skall anse din sajt, som den ledande i din nisch. Du blir då automatiskt en auktoritet och får på så vis fler kunder och mer pengar i plånboken.

Vi hjälper dig att skapa en närvaro på Internet och du kan genom oss få en webbsida som hjälper dig och ditt företag att skaffa fler kunder och på så vis tjäna mer pengar.

Din hemsida skall du se som en försäljare och representant för dig och ditt företag. Denna representant är dessutom tillgänglig 24 timmar om dygnet året om. Använder du din webbsida på rätt sätt så har du en stor fördel mot dina konkurrenter i din nisch.

Ett företag vi just nu hjälper med att synas mer på nätet är Solgården i Rättvik. De har fått hjälp med att bredda sin närvaro på Internet och erhåller just nu mer kunder än innan vi började arbetet med dem. Bokningarna har ökat markant.

Vi hjälper naturligtvis även dig om du vill!

Hör av dig till oss när du vill få en webbsida som du verkligen får nytta av!

Kontakt

 

 

 

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar