The winning team!

Jag heter Michaela Östberg och har precis börjat jobba som säljare på CRS Webbproduktion.

Jag kommer i huvudsak att jobba tillsammans med Petter Hedman på projektet kommunportalen.
Det känns både spännande och inspirerande att få vara med i uppstarten av detta. Ett projekt som jag personligen är övertygad om att det kommer bli precis så bra som vi tror, och lite bättre.

Att vara synlig på internet och i sociala medier är idag allt viktigare. Hur många har inte gjort en sökning på google på sin smartphone när man sitter i bilen och är på väg någonstans? Syns man inte finns man inte!
Det finns oändliga möjligheter till marknadsföring och annonsering på internet men det gäller att synas på rätt ställe vid rätt tidpunkt.

Jag har lång erfarenhet av att jobba med sälj sedan tidigare, både innesälj och utesälj. Det jag har gjort mest är dock utesälj och det är också där jag trivs bäst och gör ett riktigt bra jobb. Jag trivs med kundkontakten och att få röra på mig.
Jag brinner för att presentera lösningar för kunden och hitta ett samarbete där alla parter är nöjda.

Efter att ha spenderat de 2 senaste åren med att plugga på universitetet känner jag mig både taggad och sugen på att ge mig ut på marknaden igen för att göra det jag kan riktigt bra: skapa kundkontakter och göra affärer!

Nu kör vi!

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar