Håll igång din sajt under sommaren!

Är du aktiv på din webbplats?

Under sommaren är det vanligt att din aktivitet går ner på din sajt. Både privatpersoner och företag halkar efter med sin publicering av nytt och fräscht material på hemsida under sommarmånaderna. Detta kan göra att du faktiskt tappar både placeringar på Google och dina besökare. De kanske är vana att hitta bra och värdefull information hos dig på din webbplats och uppdaterar du den inte, så går de snabbt någon annanstans.

Man kan dock använda sig av ett enkelt knep för att förhindra detta:

Använder du WordPress som plattform för din webbsida är det lätt att ”vara aktiv”. Du kan ställa in publiceringstiden ute till höger i din wordpressblogg. Det är relativt enkelt att både hitta inställningarna och utföra dem själv. Har du frågor på detta, så hör av dig till oss så hjälper vi dig med det.

Du kan ställa in när du skall publicera dina inlägg och på så sätt vara ”aktiv” under sommaren, även om du har semester.

Du skriver ett gäng med artiklar och sedan ställer du in att de skall publiceras tex var tredje dag. Då uppdateras din hemsida kontinuerligt och du tappar inte farten under sommarmånaderna. Svara på eventuella kommentarer får du göra när du är tillbaka från semestern  om du inte gör det innan.

Har du en sajt och inte vill uppdatera själv, varken under semestern eller under resten av året så hör av dig till oss, så hjälper vi dig med att publicera dina texter och bilder. Det kan vara svårt att finna tiden till att uppdatera sin sajt själv och man kanske är obekväm med det tekniska, men vi hjälper dig gärna med det. Det är en tjänst vi har.

Hör av dig till Christer på support@crswebb.se om du har frågor om denna tjänst.

Han hjälper dig med uppdateringar vad gäller din sajt året om!

Var nu aktiv även under semestern! 

 

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar