Vi arbetar med våra erbjudanden

Att ta fram rätt erbjudande till dina kunder är av största vikt. Speciellt på webben, där det är mycket enkelt att klicka sig vidare till nästa sajt, om man inte direkt hittar det man söker efter.

Vi håller på att arbeta med våra erbjudanden och vi hade tänkt att tydliggöra vad vi verkligen kan erbjuda er kunder när ni vill skapa – eller utöka er synlighet på Internet. Det räcker idag inte att endast sätta upp en hemsida och sedan tror man att jobbet är klart. Man behöver ha en strategi för hur man skall erhålla kunder via de olika kanalerna som finns på nätet. När besökaren väl har landat på din webbsida behöver du erbjuda honom dina tjänster eller produkter på ett trevligt sätt.

Vi har idag kompetensen på CRS att skapa ett mervärde på Internet för dig och ditt företag. Det går att skapa en ström av ”hungriga” besökare till din webbsida om man sätter upp den på rätt sätt och sedan skapar förutsättningar för att den verkligen skall synas i din bransch inom de nischer du arbetar med.

Vi kan erbjuda:

  • Hemsidor – stora som små
  • Sökmotoroptimering
  • Google Plussidor
  • Företagssidor på Facebook
  • Nyhetsbrev
  • Content management

Vi håller som sagt på att ta fram fler erbjudande så att du som kund hos oss på CRS Webbproduktion skall få synlighet på nätet samt skapa fler affärer från din webbsida.

När vi är klara med detta arbete lägger vi ut de nya produkterna under fliken erbjudanden här på vår sajt.

Ha det bäst tills vi hörs igen!

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar