Våra erbjudande

Vi har på senaste tiden utökat personalstyrkan här på firman och har på så sätt skapat en bredare kunskapsbas vad gäller webbproduktion. Detta medför förbättringar för dig som kund. Du får en större vinst numera när du skaffar en hemsida, webbshop eller blogg hos oss på CRS Webbproduktion.

Vi kan nu erbjuda dig som kund detta:

Webbplats.
Vi bygger en fungerande och snygg hemsida åt dig. Du får en bra och funktionell sajt, som gör att du gör ett bra intryck på de befintliga kunder och nya potentiella kunder som hittar till dig via webben. Vi skapar hemsidor, webbshop och bloggar både för privatpersoner och företag.

Sökmotoroptimering.
Vi ser till att du och din webbplats syns på Internet. Vi arbetar med stabila metoder som håller över tiden och de gör att du syns högt upp på tex Google under en lång tid. Detta ger dig fler besökare och skapar fler affärer för dig och ditt företag. En stadig ström av nya kunder är ju vad vi alla vill ha.

Google Plus sidor.
Vi skapar en välfungerande Google Plus sida åt ditt företag. Denna relativt nya plattform från Google är enkel att använda och är Googles egna sociala nätverk. Dessa sidor tenderar att ranka högt på Google och medför att du får en till webbplats med ditt namn, som tar plats på Google. Bra att använda som ett verktyg för att kommunicera med dina kunder.

Facebook sida.
Använd världens största sociala plattform rätt och du har en vinnare. Har du en snygg och representativ Facebooksida, så kan du verkligen nå ut och prata med kunder där de håller till just nu. Ett måste enligt oss. Den nya marknadsföringen är kommunikativ och det kan du verkligen vara på Facebook.

Nyhetsbrev.
Vi har nu slutit avtal med en av Sveriges största och bästa leverantör inom Nyhetsbrev. Med ett snyggt och informativt nyhetsbrev får du en fördel gentemot dina konkurrenter och når ut med nyheter och erbjudanden direkt och snabbt. Rätt använt så är ett nyhetsbrev verkligen ett av de bästa verktygen för att hålla dina kunder informerade av dina produkter och tjänster.

Content Management.
Vi har en tjänst där vi tillhandahåller med texter, uppdateringar och ser till att du kan slappna av lite mer vad gäller din webbplats. Vi skapar rätt sorts innehåll för dig och ditt företag, som både syns och säljer mer till dina kunder. Uppdatering av din sajt behöver du göra för att dina besökare skall mötas av ny och fräsch information när de kommer till din hemsida. Med denna tjänst underlättar vi för dig och du kan arbeta med det som du verkligen är bra på i ditt företag.

Kommunportaler.
Vi har skapat ett effektivt sätt att enkelt och snabbt nå ut till en stor mängd människor via våra egna plattformar, kommunportaler. Vi har byggt dessa portaler för att de skall få så stor synlighet som möjligt i just din kommun. Du erbjuds plats på portalen och får på så sätt en bra plattform för att synas på Internet på ett enkelt och effektivt sätt. Här hittar du en av de portaler vi arbetar med just nu: www.ihedemora.se

Spårning.
Det är verkligen viktigt att du spårar den trafik som du erhåller till din hemsida. Du behöver se hur dina besökare och kunder hittar dig på Internet. Det är viktigt att du vet vart de kommer ifrån och vart de lämnar din webbsida. Du kan även se hur de rör sig inne på din webbplats och du kan via spårning skapa en mer passande webbplats samt sälja mer av dina varor eller tjänster till de som besöker dig och ditt företag via nätet.

Vi skräddarsyr lösningar för varje kund och inget företag är för stort eller för litet för att vara kund hos oss. Vi ser till dina behov och ser fram emot att få arbeta med just ditt företags Internetmarknadsföring.

Hör av dig till oss för att nå ut till fler kunder via Internet!

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar