Fem år med CRS Webbproduktion

Idag, torsdagen den 24 januari, är det fem år sedan CRS Webbproduktion registrerades. Jag har svårt att fatta det själv, det är ju ganska lång tid. Det är också lite läskigt vad fort det har gått.

Idag drivs ju verksamheten i företaget CRS Webbproduktion AB, vars startdatum är betydligt luddigare eftersom vi köpte ett färdigt aktiebolag. Hur som helst var det i april förra året som vi började driva aktiebolag.

Vi har ju växt en del sedan starten. Första årets bokföring gjorde jag och en revisor på strax under en timme, och då var även deklarationen klar. Idag har vi en redovisningskonsult som sköter bokföringen, och vi har fler verifikationer per månad än jag hade hela första året. Då var ju CRS Webbproduktion en bisyssla, och idag sysselsätter vi tre personer.

Massor av idéer har fötts, några av dem har genomförts men många förblir idéer. Grundkonceptet för CRS Webbproduktion är fortfarande detsamma, vi tycker att det ska gå att få en bra webbplats utan att det kostar en förmögenhet. Det var tanken när jag startade, det är tanken nu.

Mycket tack vare att vi anställt Anna (läs mer om Anna här) kan vi idag rikta in oss på ett segment kunder som är beredda att betala lite mer. Vi erbjuder en betydligt mer exklusiv tjänst idag än vi gjorde innan. Vi kan också erbjuda helt nya tjänster inom marknadsföring, till exempel har vi producerat roll-ups till en kund. Vi kommer berätta mer om det nästa vecka.

Vi vill tacka alla våra fantastiska kunder som har gjort detta möjligt. Därför ger vi de tio första kunderna som ringer Christer (072-716 23 45) och gratulerar oss på födelsedagen (gäller 24/1-13 8.00-15.00) ett presentkort på två timmars jobb. Det gäller både nya och befintliga kunder.

Villkoret är att kunden själv ringer, att vi får kontaktuppgifter och att ni prenumererar på vårt nyhetsbrev. Allt detta löser vi via telefon om det inte redan är klart. Presentkortet måste användas för rabatt på en faktura vi skickar under 2013.

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar