Stjärngalan 2014

I eftermiddag ska jag (Stefan) åka till Borlänge och närvara på Stjärngalan 2014, en gala för företagare att nätverka på men där också priser delas ut i ett antal olika kategorier. Varken jag eller CRS Webbproduktion är nominerade i några kategorier, så det är inte därför jag åker dit.

Nej, anledningen till att jag åker dit är att Dalarna Business, som arrangerar Stjärngalan, är kund till Paloma, som är vår överlägset största kund. Jag fungerar som en del av utvecklingsavdelningen på Paloma, och tillsammans har vi utvecklat både det eventsystem som Dalarna Business har använt, och den biljettscanningsapp som hör till. Därför ska jag, tillsammans med Camilla, representera Paloma och sköta biljettscanningen.

När jag ändå är där passar jag självklart på att heja på Jonas Grenfeldt, från GFD som är nominerad som Årets Unga Företagare. GFD är en webbyrå i Falun som bryr sig. Det där med bry sig är det viktiga, och det tycker jag att vi har gemensamt, Jonas och jag. Det är kanske därför vi gärna vänder oss till GFD när vi inte hinner med eller behöver kompetens som vi inte har själva.

Några av anledningarna till varför Jonas borde vinna är:

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar