CRS Post Title Shortener

Jag har gjort några plugins till WordPress genom tiderna, som implementerats både på mina egna sajter, och på mina kunders. Jag har däremot aldrig (tidigare) publicerat något i WordPress-katalogen, där det finns tusentals plugins att välja mellan. Nu bestämde jag mig för att det var dags.

På min personliga blogg använder jag ett av alla dessa plugins som finns för att hämta inlägg från Instagram, och göra blogginlägg av dem. Tyvärr har inlägget begränsningen att hela texten från Instagram blir både rubrik och själva posten. Jag ville gärna ha ett sätt att ta första meningen som rubrik.

Därför gjorde jag ett sådant plugin. Jag använde en Boilerplate Generator, och följde en guide för att få till den konfiguration jag behöver. I mina tidigare plugin har det inte behövts något konfigurationsgränssnitt, eftersom jag bara gjort dem som jag vill att de ska fungera. Med ett plugin som publiceras publikt kände jag att konfiguration behövdes.

Sen har jag registrerat mig som utvecklare på WordPress, och publicerat mitt plugin.

Du kan hitta pluginet här: https://wordpress.org/plugins/crs-post-title-shortener/

Det återstår att se om någon är intresserad av det, men oavsett vilket så har jag iallafall gjort det. Det löser mitt problem.

Tack för ordet.

Om Stefan

Det är jag som driver CRS Webbproduktion AB.

Lämna en kommentar